top of page

Groep- of bedrijfsuitje

Bij SupVibes kan je ook terecht voor kleinschalige groep- of bedrijfsuitje van max 7 personen. Mocht de groep groter zijn dan kunnen we in samenwerking met de supschool fortvarend uit Uithoorn indien mogelijk uw supuitje verzorgen. 

Wat is er nu leuker dan met elkaar het water op te gaan en te genieten van al het moois om je heen wat de Vinkeveense Plassen te bieden heeft. Kristal helder water, mooie natuur en je bent nog in beweging ook. 

Voor kleinschalige bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, vriendengroepen, verjaardag, teambuilding en andere groepsuitjes ben je aan het goede adres. 

We hanteren een minimuum leeftijd van 12 jaar.

Wat gaan we doen: Suppen natuurlijk.

De workshop gaat beginnen met een korte warming up, een kant instructie in techniek en uitleg over de veiligheidsregels op het water. Vervolgens gaan we samen het water op en maken we een mooie tocht over de Vinkeveense plassen.

 

De inhoud van de workshop kan aangepast worden aan de wensen van de groep. Denk dan aan wat meer techniektraining, balans oefeningen, krachtoefeningen, spelletjes of wedstrijdelementen. 

De kosten voor de  bovenstaande workshop:

 2 personen:          e 40,-pp

 3 personen:          e 35,- pp

 4 personen:          e 30,- pp

 5/7 personen:      e 25,- pp

 

Duur: 1.5 uur

Het tarief bij een bedrijfsuitje is exclusief btw. Bij andere groepsuitjes is het tarief inclusief btw. 

Wil je een andere invulling neem dan contact op om een passende offerte aan te vragen. 

Kledingsadvies: soepel zittende sportkleding die nat mag worden. Neem verder droge kleding en een handdoek mee. Wetsuits zijn te huur a e 5,- pp. Check voor meer info hierover het hoofdstuk: FAQ'S.

Tevens is er de mogelijkheid om een combinatie te maken van een Sup workshop en een aansluitende borrel, lunch of dinner bij een horeca gelegenheid in de buurt: 

Op loopafstand van de supschool en het parkeer terrein is Beachclub Wanders op eiland 1.

Met een paar auto/fiets minuten zijn bereikbaar: restaurant de Punt in Baambrugge en Jachthaven Bon, de Viersprong of de Harbourclub te bereiken. 

Zoek je een leuk idee voor een team uitje en is de groep sportief aangelegd en klaar voor een  leuke uitdaging dan is dit uitje iets voor jullie.

 

Neem gerust contact op om te overleggen over de inhoud van het uitje via de onderstaande boekings button. 

foto website supvibes bedrijfsuitje vriendenclub.jpg
bottom of page